Novice

Anketa – bivanje v soseski Planina (nagradno žrebanje)

Anketa – bivanje v soseski Planina (nagradno žrebanje)

Spoštovani,

vabimo Vas, da nam z izpolnjeno anketo (ANKETA) pomagate ugotoviti obstoječo kakovost bivanja v stanovanjski soseski Planina v Kranju in s tem izbrati PRAVO POT za njeno izboljšanje.

Anketa je del projekta Strategija celostne prenove stanovanjske soseske Planina Kranj, katere cilj je ustvariti kvalitetno okolje za bivanje, delo, vzgojo otrok in preživljanje prostega časa. Ima 93 vprašanj in vam bo vzela približno dvajset minut Vašega časa. Odgovori bodo bistveno pripomogli k boljšemu poznavanju kvalitete bivanja v soseski, kar je pri načrtovanju novih ureditev v prostoru izrednega pomena.

Anketa je popolnoma anonimna. Izvajalec se zaveda pomembnosti varovanja zasebnosti in deluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vsi sodelujoči, ki boste pravilno izpolnili in oddali anketo sodelujete v nagradnem žrebanju za gorsko kolo SCOTT s čelado.

gorsko_kolo_p

Zaradi zagotavljanja anonimnosti je vsaka anketa na koncu označena s svojo številko, ki si jo odrežite in shranite.
Uradno žrebanje bo ob zaključku srečanj zbora za Planino, ki bo 10.3.2016 ob 17. uri v prostorih šolskega centra (bivša srednja trgovska šola) na Župančičevi ulici 22 v Kranju. Nagrajenec bo objavljen na spletnih straneh MOK in krajevnih skupnosti.

Anketa je hkrati objavljena na spletni strani (https://www.1ka.si/a/81720), lahko pa jo dobite tudi na sedežih KS Planina in KS Huje, Cesta 1. Maja 5, KS Bratov Smuk, Likozarjeva ulica 29 in sedežu KS Primskovo, Jezerska cesta 41.

Za Vaš čas in trud se Vam vnaprej zahvaljujemo.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *